Sprawdź konkurs!
/ Bezglutenowe / Pasta łososiowa z pomidorów

Pasta łososiowa z pomidorów

Tatiana Jaworska on 3 sierpnia 2016 - 06:00 in Bezglutenowe, Przekąska, Śniadanie, Zdrowe odżywianie, Dieta, Żywienie dzieci

Próbowałam zrobić dip do warzyw i udał się. A gdy udał się dip, udała się i pasta łososiowa z pomidorów do kanapek. Taka pasta łososiowa bez łososia 😉

Do dipu trzeba mniejszą ilość twarogu.

Składniki na pastę łososiową z pomidorów:

  • 2 pomidory świeże bez skórki
  • 3 pomidory suszone (bez oleju)
  • 10 dag twarogu (może być kozi)
  • 2 szczypty kozieradki
  • 4 szczypty zdrowej soli (u mnie himalajska)
  • 1 łyżka oleju lnianego

Wszystkie składniki zmiksować i gotowe. Ale łatwizna 🙂

Smacznego!

Można ją zjeść jak dip 🙂

Pasta łososiowa z pomidorów

Pasta łososiowa z pomidorów

Możesz być na bieżąco z tym, co się dzieje na blogu – zapisz się na newsletter – okienko poniżej. Raz w tygodniu otrzymasz maila z linkami do nowych artykułów bezpośrednio na Twoją skrzynkę pocztową 🙂

Streszczenie
recipe image
Nazwa przepisu
Pasta łososiowa z pomidorów
Opublikowany w
Czas przygotowania
Czas gotowania

0 SKOMENTUJ

Wyślij swoją wiadomość

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Darmowy Bonus!

Zapisz się na News Letter i odbierz DARMOWEGO eBooka z najpopularniejszymi wpisami z bloga!

Nikomu nie będziemy udostępniać Twojego adresu email.